طرح نوروزی پلیس راه در جاده‌های سیستان و بلوچستان آغاز شد

طرح نوروزی پلیس راه در جاده‌های سیستان و بلوچستان آغاز شد به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سرهنگ یداله ستوده  اظهار داشت: همزمان با این طرح بیش از ۶۰ تیم پلیس راه به همراه ۶۰ تیم ناجا در مسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان مستقر شدند.

وی ادامه داد: پلیس راه با تمام امکانات و تجهیزات، برای کاهش تلفات و خسارات در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان تلاش می‌کند.

فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: کنترل محسوس و نامحسوس در جاده‌های اصلی و پرتردد و برخورد جدی با تخلفات حادثه ساز از جمله سرعت و سبقت غیرمجاز از مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده در این طرح است.

وی تاکید کرد: داشتن سفر‌های نوروزی ایمن و بدون هیچ حادثه‌ای متضمن همکاری مردم با پلیس و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است.

انتهای پیام/گ

آغاز طرح نوروزی پلیس  در جاده‌های سیستان و بلوچستان