عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
افزایش تسهیلات خرید مسکن یک شمشیر دو لبه است/ضرورت تقویت تسهیلات تولید مسکن

عید//// افزایش تسهیلات خرید مسکن یک شمشیر دو لبه است/ تقویت تسهیلات تولید مسکن ضروری استهادی بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تسهیلات خرید مسکن یک شمشیر دو لبه است، گفت: درصورت افزایش تسهیلات خرید مسکن از یک سو کمکی برای خرید و افزایش قدرت متقاضیان می‌شود و از سوی دیگر تاثیر بسیار زیادی در افزایش قیمت‌ مسکن دارد.

وی ادامه داد: افزایش تسهیلات خرید مسکن در شهرستان‌ها می‌تواند جوابگو باشد، اما در کلان شهر تهران به دلیل بالا بودن میانگین قیمت هر متر مربع (۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) جوابگو نیست و دولت باید برنامه‌ها و راهکار‌های دیگری دنبال کند.


بیشتر بخوانید:افتتاح هزار و ۲۱۲ واحد مسکن مهر در هشتگرد با حضور وزیر راه و شهرسازی


عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه بخش دوم تسهیلات باید به سمت ساخت مسکن برود گفت: از ۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ساخت مسکن تنها ۴۰ هزار میلیارد تومان به خرید مسکن واگذار می‌شود و این میزان تسهیلات برای وضعیت کنونی بازار کافی نیست.

بهادری یادآوری کرد: از ۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات مسکن تنها ۲۰/۱ آن به خرید مسکن اختصاص یافته و آمار‌ها و وضعیت بازار مسکن نشان می‌دهد که این میزان نمی‌تواند قدرت خرید متقاضیان مسکن را افزایش دهد.

وی با اشاره به اینکه باید بخش تولید مسکن را تقویت کنیم، گفت: باید سیاست‌هایی به کار گرفته شود تا تولید کنندگان در شرایط کنونی تقویت شوند و سرمایه گذاران هم انگیزه کافی برای ورود به این بازار پیدا کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: باید عرضه و تولید مسکن در ایران تقویت شود، این اقدام تاثیرگذاری بسیار زیادی در قیمت مسکن و تثبیت آن دارد و دولت باید راهکار‌های لازم را برای تقویت این بخش به کار گیرد.

بهادری در پایان گفت: در صورتی که تسهیلات خرید مسکن افزایش یابد، باید مدت زمان بازپرداخت آن و همچنین اقساط آن متناسب با قدرت خرید متقاضیان باشد تا میزان استقبال از این تسهیلات هم افزایش یابد.

انتهای پیام/

عرضه و تولید مسکن در ایران باید تقویت شود