معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
انجام بیش از ۲۶ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرسول همتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به آغاز تعطیلات نوروزی و با توجه به اینکه استان فارس به ویژه شهر شیراز، در این ایام پذیرای میهمانان و مسافران نوروزی از نقاط مختلف کشور است، کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی حساس، سامانه‌های آبرسانی، هتل ها، مهانخانه ها، محل‌های اسکان و اقامت مسافران نوروزی برای جلوگیری از بروز طغیان‌های مرتبط با آب و مواد غذایی، نیازمند برنامه ریزی دقیق پیش از شروع تعطیلات و بسیج تمامی امکانات و هماهنگی‌های لازم است.

او افزود: در یک هفته گذشته در راستای آماده سازی مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، همکاران بهداشت محیط ضمن تشدید بازرسی ها، با بازرسی‌های مستمر از سوی ۴۰۰ کارشناس بهداشت محیط و تشکیل حدود ۸۵ تیم بازرسی در ۳۴ شهرستان زیر پوشش، بیست و شش هزار و ۹۵۸ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس و سامانه‌های آبرسانی، اماکن عمومی حساس و مراکز بین راهی، یازده هزار و ۸۸۲ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی و دو هزار و ۴۷۳ آزمایش میکروبی آب انجام شد.

همتی، از معرفی ۷۷ مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی و تعطیلی ۱۵ مرکز در این بازدیدها، خبر داد.

وی اضافه کرد: هماهنگی و بازرسی‌های مشترک با سایر سازمان‌ها نیز در قالب ۸۰۲ بازرسی مشترک انجام شده و ۴۷۲ مورد شکایات سامانه مردمی ۱۹۰، پیگیری شده است.

همتی اضافه کرد: برای تامین سلامت مواد غذایی عرضه شده به مردم، هشت هزار و ۸۳۱ مورد سنجش پرتال با استفاده از دستگاه‌های سنجش سریع مواد غذایی و ۲۲۹ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام و سیزده هزار و ۴۳۷ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرفف از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: با توجه به اهمیت کمپ‌های اسکان مسافران نوروزی، با حضور مهندس «سیامک شمس» مدیرگروه سلامت محیط دانشگاه، کارشناسان مسوول بهداشت محیط مراکز بهداشت شهدای والفجر و انقلاب و دبیر ستاد خدمات سفر شهرداری شیراز از کمپ‌های زیباشهر، باغ جنت و فدک بازدید شد و ضمن بررسی امکانات موجود، راهکار‌های رعایت اصول بهداشت محیط در زمان ازدحام جمعیت مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/م

بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی