در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
آیا گودال ۱۸۰ هکتاری منطقه ۱۸ خطری برای شهر تهران دارد؟

آیا گودال ۱۸۰ هکتاری منطقه ۱۸ خطری برای شهر تهران دارد؟سید محمد فیاض شهردار منطقه ۱۸ در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با خطر گودال ۱۸۰ هکتاری در منطقه ۱۸ اظهار کرد: این گودال به دلیل برداشت غیرمجاز شن و ماسه طی ۳۰ سال گذشته ایجاد و به دستور دادستان تهران از ۳ سال پیش بسته شد.

شهردار منطقه ۱۸ با بیان اینکه مساحت گودال ایجاد شده تقریبا ۱۸۰ هکتار است، افزود: این گودال در کوتاه مدت خطری برای شهر تهران ندارد و نهایتا در صورت طغیان رودخانه کن، آب وارد گودال‌ها می‌شود و مشکلی برای مردم ایجاد نمی‌کند.

گفتنی است؛ رحمت الله حافظی عضو سابق شورای شهر تهران گفت: در منطقه هجده تهران یک ابر گودال ۴۰۰ هکتاری به عمق بیش از یکصد متر قرار دارد که رودخانه کن از قسمت شمال شرقی آن عبور می‌کند، اگر سیل رودخانه این دیواره چهارمتری را تخریب کند، فاجعه دیگری رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/