نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس:
صداوسیما با اطلاع رسانی به موقع اخبار جعلی سیل را در فضای مجازی بی اثر کرد

صداوسیما با اطلاع رسانی به موقع اخبار جعلی سیل را در فضای مجازی بی اثر کردبه گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،قرجه طیار نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگار روابط عمومی رسانه ملی بیان کرد : از حماسه بی نظیری که کل مردم کشورمان برای کمک به سیل زدگان استان گلستان و شهرستان‌های گنبد، آق قلا و گمیشان داشتند تشکر میکنم و همچنین از مقام معظم رهبری که در اولین روز با اعزام نماینده ویژه خودشان به منطقه قوت قلبی برای مردم سیل زده بودند تشکر ویژه دارم.

وی ادامه داد: همچنین از صدا و سیما که با گزارش لحظه به لحظه این حادثه تلخ در استان و اطلاع رسانی از مشکلات سیل زدگان باعث ایجاد همدلی و وفاق ملی در تمام کشور شدند قدردانی میکنم و به عنوان نماینده مردم گنبد کاووس از این حماسه بی نظیر که مردم و مسئولین برای کمک به سیل زدگان خلق کردند تشکر می‌کنم.

این نماینده مجلس اظهار کرد: اطلاع رسانی و آموزش شرط اساسی است و صدا و سیما در این روز‌ها با پوشش رسانه‌ای بحران سیل در استان‌های مختلف، و ارائه آموزش برای مواجهه شدن با سیل و حوادث غیرمترقبه مختلف، تاثیر خوب و مفیدی در بین مردم داشته است و این امر باعث شده که در استان‌های گلستان خسارات جانی کمتری داشته باشیم.

وی افزود: شبکه‌های مختلف سیما و استان به صورت لحظه به لحظه اخبار وضعیت سیل زدگان و آب هوایی کشور را پوشش دادند و توانستند اعتماد و وفاق ملی را بین مردم و مسئولان در مناطق زلزله زده بوجود آورند و همچنین شبکه‌های سیما با زیرنویس ها‌ی مربوط به سیل زدگان به بهترین شکل اطلاع‌رسانی کردند.

نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس گفت: صدا و سیما با اطلاع رسانی به موقع و سریع، اخبار جعلی و فراگیر شده در فضای مجازی که باعث وحشت و نگرانی مردم شده را مدیریت کرد.

انتهای پیام/