هشدار مصرف قارچ‌های خودرو در روز طبیعت

هشدار مصرف قارچ‌های خودرو در روز طبیعتبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حیدری مدیر جهاد کشاورزی کهنوج گفت: از طریق ویژگی‌های ظاهری، رنگ و بوی قارچ‌ها نمی‌توان به طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آن‌ها را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص، ممکن است منجر به مرگ شود.

وی تصریح کرد: بسته به نوع قارچ سمی، آسیب‌ها به مغز، بینایی، خون، قلب و کبد وارد می‌شود.

حیدری بیان داشت: مصرف قارچ‌های سمی در ۶۰ درصد موارد منجر به مرگ شده و حتی خوردن میزان کم این قارچ‌ها در کودکان منجر به مرگ می‌شود.

وی تصریح کرد: مصرف قارچ‌های خوراکی سالم، برای افراد مبتلا به دیابت، چاق، مسلول و افراد مبتلا به یبوست مفید بوده و برعکس برای افراد پیر، زنان حامله، زنانی که شیر می‌دهند، بیماران کلیوی، کبدی، مفاصل و مبتلایان به نقرس مضر می‌باشد.

انتهای پیام/س

مصرف قارچ‌های سمی در ۶۰ درصد موارد منجر به مرگ شده است