زیبایی طبیعت بهاری آمیخته با حساسیت‌های فصلی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، بهار با تمام زیباییهاش، یک مهمان ناخوا نده دارد آن هم آلرژی و حساسیت فصلی است. 

شمس برهان پزشک عمومی در مهاباد می‌گوید: کاهش قرار گرفتن در معرض مواد حساسیت زا یکی از راه‌های مقابله با این بیماری فصلی است.

وی افزود: چای سبز، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر از جمله مواد غذایی هستند که علائم حساسیت بهاری را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: با استفاده از رژیم غذایی و رعایت نکات پزشکی میتوان علائم حساسیت فصل بهار را کاهش داد.

انتهای پیام/ج

تشدید حساسیت های فصلی با فرارسیدن فصل بهار