یک مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
ایجاد مسیر جدید به معمولان برای تردد ماشین آلات سنگین تا ساعاتی دیگر

ایجاد مسیر جدید به معمولان برای تردد ماشین آلات سنگین تا ساعاتی دیگرسخنگوی وزارت راه وشهرسازی در گفت و گو با  خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از بازگشایی اولین مسیر دسترسی معمولان تا ۲ ساعت دیگر خبر داد و گفت: اولین مسیر دسترسی برای ماشین آلات سنگین و ورود نیروهای متخصص و راهساز تا ۲ ساعت دیگر ایجاد می شود.

وی گفت: هم اکنون با مدیریت دقیق و با سرعت نیروهای شرکت ساخت و توسعه زیریناهای حمل ونقل ، سازمان راهداری و بخش خصوصی اولین مسیر دسترسی به منطقه سیل زده معمولان در استان لرستان بازگشایی شده و به زودی مسیر جدیدی برای رفت آمد نیروهای امدادی و ساکنان این منطقه هم ایجاد می شود.


بیشتر بخوانید: آزادراه خرم‌آباد به پل زال سالم است / ایجاد مسیر دسترسی موقت به معمولان تا پایان امروز


مدیر روابط عمومی وزارت راه وشهرسازی اظهار کرد: تمامی مسیرهای دسترسی این منطقه به دلیل سیل و رانش زمین از بین رفته و مشکلات بسیاری برای نیروهای متخصص و همچنین برای ایجاد مسیر وجود دارد که خوشبختانه با استفاده از نیروهای متخصص راهسازی اولین مسیر در این منطقه را ایجاد کردیم.

بی نیاز در پایان تاکید کرد:  همکاران راهداری و نیروهای راهسازی تلاش خود را برای بازگشایی معابر مسدود شده در استان لرستان به ویژه منطقه معمولان به کار گرفته اند و به زودی مسیر جدید برای عبور و مرور ایجاد می شود.

گفتنی است خیر الله خادمی معاون وزیر راه وشهرسازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: متاسفانه طی بازدیدی که از این محدوده انجام دادیم مشخص شد که جاده قدیم به صورت کامل تخریب شده است و  آن محدوده با مشکلات بسیار زیادی مواجه هست.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بنا‌های حمل و نقل کشور ابراز کرد: از آزاد راه به جاده قدیم که به معمولان و پلدختر دسترسی ایجاد می‌کند حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر به صورت کامل  جسم جاده هم تخریب شده است.

وی افزود: طبق قولی که دادیم امیدواریم با همکاری تمامی راهداران و راهسازان این جاده را تا پایان امروز ترمیم کنیم. 

انتهای پیام/

تلاش شبانه روزی نیروهای راهداری برای بازگشایی مسیر معمولان