دبی بالای آب در چشمه هانه کوان، سراب هولی، سراب روانسر

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،ایوب زائبی مدیر امور آب منطقه‌ای اورامانات گفت : در پی بارش‌های اخیر و با احتساب بارش ۱۸۸.۱ میلی‌متری فروردین‌ماه سال جاری، بارش سال زراعی در روانسر به ۷۹۵.۷ میلی‌متر رسیده است.

وی گفت : این بارندگی در شهرستان روانسر موجب شد که دبی آب سراب روانسر به حدود ۶ هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه برسد.

وی عنوان کرد: بر این اساس و با احتساب وضعیت بارش در فروردین‌ماه سال‌جاری تا امروز صبح، بارش سال آبی و زراعی به مدیر امور آب منطقه‌ای اورامانات به یک‌هزار و ۳۲۶ میلی‌متر رسیده است.

ذائبی گفت: با توجه به اینکه سراب‌ها و چشمه‌سار‌های پاوه اغلب از تشکیلات آهکی و سازند سخت منطقه تغذیه می‌شوند، بنابراین بارش برف در ارتفاعات بسیار مفیدتر و تاثیرگذارتر در آبدهی چشمه‌ها و دوام آبدهی آن‌ها در تابستان است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تغذیه یخچال‌ها و فروچاله‌های طبیعی کوه‌های شاهو، افزود:کاهش دما در ارتفاعات و بارش برف از جمله نعمات و برکات در فروردین‌ماه بود.

ذائبی تصریح کرد: جوشش دوباره چشمه سار‌ها، سراب‌ها و طغیان آب رودخانه‌های سیروان، پاوه‌رود و مره‌خیل اتفاق افتاده آبدهی لحظه‌ای سراب هانی کوان ۲ هزار و ۹۸۷ لیتر و سراب هولی ۴۹۵ لیتر در ثانیه اندازه‌گیری شده است .

 

 

انتهای پیام/د

بارش سال زراعی در روانسر به ۷۹۵.۷ میلی‌متر رسیده است