دو دستگاه جدید راهداری به لرستان ارسال شد

ارسال دستگاههای راهداری به مناطق سیل زدهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان مسعود جمیلی مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب کرمان گفت: قبلا پنج دستگاه  راهداری به منطقه سیل زده ارسال شده بود که  با توجه شدت نیاز، یک دستگاه گریدر راهداری و یک خودروی دیگر نیز ارسال شد.


وی افزود: طبق بررسی همکاران ما اکنون  این ماشین آلات راهداری  به مناطق سیل زده لرستان رسیده و در حال خدمات رسانی به مردم هستند.

جمیلی  تصریح کرد: همچنین برای سرعت خدمت رسانی هشت نیروی راهداری فنی ومعاون فنی این اداره نیز به لرستان اعزام شدند تا درمراحل خدمت رسانی کمک کار باشند.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان بیان داشت:اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان همچنان برای اعزام دستگاه‌های راهداری و راهداران آمادگی دارد و در صورت نیاز از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام/ح

اعزام دو دستگاه راهداری به لرستان