پاسخ وزیر خارجه اردن به سخنان وزیر خارجه عمان درباره تضمین امنیت اسرائیل

پاسخ وزیر خارجه اردن به سخنان وزیر خارجه عمان درباره تضمین امنیت اسرائیلبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از آسوشیتدپرس، یوسف بن علوی، وزیر امور خارجه عمان روز شنبه در اظهاراتی عجیب و غیرمنتظره از فلسطینی‌ها خواست به رژیم صهیونیستی اطمینان خاطر بدهند که هیچ خطری در منطقه، تل آویو را تهدید نمی‌کند!

ایمن صفدی، وزیر امور خارجه اردن در واکنش به این اظهارات و در پاسخ یوسف بن علوی همتای عمانی خود گفت: «در سال ۲۰۰۲ میلادی شمار زیادی از کشور‌های اسلامی و عربی پیشنهاد دادند که حاضرند در مقابل خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی فلسطین و تشکیل یک دولت فلسطینی، اسرائیل را به رسمیت بشناسند. لکن مشکل این است که آیا "اشغالگری اسرائیل "پایانی خواهد داشت یا خیر.»

اظهارات یوسف بن علوی، واکنش تند همتای اردنی او را به همراه داشت. بن علوی که به همراه ایمن صفدی در یک نشست تخصصی مجمع جهانی اقتصاد در بحرالمیت اردن حضور داشت، گفت: فلسطینی‌ها باید به اسرائیل کمک کنند تا دیگر احساس خطر نکنند!

بن علوی گفت: «ما به دنبال راهی هستیم تا ببینیم چطور می‌توانیم دولت اسرائیل را ترغیب کنیم که احساس کند بخشی از منطقه خاورمیانه است و همه منافع اسرائیل با منافع منطقه هم پوشانی دارد، زیرا باید این احساس را در میان اسرائیلی‌ها از بین برد یا کاهش داد که آینده آن‌ها در معرض خطر است. من فکر می‌کنم ما به ویژه فلسطینی‌ها باید کمک کنند اسرائیل از این احساس بیم و خطر رها شود.»

انتهای پیام/