پلمب یک واحد رستوران در ملایر

پلمب یک واحد رستوران در ملایربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی قلی زاده، مدیر اداره دامپزشکی ملایر گفت: اجرای طرح نوروزی از ۲۰ اسفند ماه سال گذشته شروع شده و تا ۱۶ فروردین ماه ادامه داشت.

وی  تعداد بازدید‌های صورت گرفته توسط دامپزشکی ملایر از آغاز این طرح را ۳۹۶ مورد دانست و گفت: این بازدید‌ها شامل ۳۰۷ مورد از اماکن عرضه مواد خام دامی، ۳۵ مورد بازدید از کشتارگاه‌ها و واحد‌های بسته بندی و بقیه از رستوران‌ها، هتل‌ها و مهمان پذیر‌ها بوده است.

مدیر اداره دامپزشکی ملایر اضافه کرد: در بازدید‌های انجام شده از واحد‌های عرضه  ۷۶۸ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

قلی زاده ادامه داد: در طرح نوروزی امسال تعداد ۳۳ واحد شامل ۲۹ واحد عرضه مواد خام و ۴ واحد رستورانی نیز به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وی افزود: در طرح  نوروزی اداره دامپزشکی ملایر ۹ واحد شامل هشت واحد عرضه مواد خام  و یک  رستوران با دستور دادستان پلمب شدند.

انتهای پیام/ب

کشف ۷۶۸ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر قابل مصرف در ملایر