کشف محموله۱۱۷کیلویی تریاک در عملیات پلیس سمنان و خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، سرهنگ عبدالله حسنی جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت:با اقدامات اطلاعاتی و نامحسوس مأموران انتظامی، اعضای یک باند قاچاق موادمخدر که قصد انتقال مواد از جنوب شرقی کشور را داشتند شناسایی شدند.

وی افزود:با هماهنگی پلیس سمنان و خراسان شمالی، خودرو‌های پژو پارس و پژو۴۰۵ قاچاقچیان در میامی شناسایی و به راننده دستور ایست داده شد.

وی تصریح کرد: رانندگان خودرو‌ها بدون توجه به دستور ایست به سمت شاهرود فرار کردند که ماموران پلیس با تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار و شلیک به چرخ‌های خودرو، متهمان را زمین گیر کردند.

به گفته جانشین فرماندهی انتظامی استان سمنان، در بازرسی از این دو خودرو ۱۱۷کیلوگرم تریاک کشف و چهار قاچاقچی سابقه دار پس از تکمیل تحقیق به دادسرا معرفی شدند.

انتهای پیام / گ

دستگیری قاچاقچیان در شاهرود