سارقی که فقط به باغهای روستاهای شهرستان ساری دستبرد میزد دستگیر شد.

سرهنگ ناصر علی صفر پور فرمانده انتظامی شهرستان ساری، در گفتگو با خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، از شناسایی و دستگیری
سارق باغات و ادوات کشاورزی با ۱۰ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی وقوع سرقتهای صورت گرفته از مزارع و باغات روستاهای شهرستان ساری تحقیق و بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری، با بیان اینکه ماموران فرماندهی انتظامی بخش فرح آباد این فرماندهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و
تحقیقات پلیسی سارق را شناسایی کردند، افزود: متهم که دارای سوابق متعدد کیفری نیز بوده در حین سرقت از یکی از باغات این شهرستان دستگیر و در بازجوییهای صورت گرفته به ۱۰ فقره سرقت از باغات و مزارع کشاورزی ساری طی یک ماه گذشته اعتراف کرد.
سرهنگ صفر پور ضمن قدردانی از همکاری مردم با پلیس از صاحبان باغات، مزارع و روستائیان خواست دقت نظر لازم را در نگهداری
تجهیزات کشاورزی به خصوص موتور و پمپهای آب داشته باشند و حتی الامکان وسایل مذکور را در محلی مناسب و محصور جانمایی کنند.
انتهای پیام/ک
سارق باغ در دام پلیس