نیکلاس حیسوم به عنوان فرستاده سازمان ملل برای سودان انتخاب شد

نیکلاس حیسوم به عنوان فرستاده سازمان ملل برای سودان انتخاب شدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه،­ دبیر کل سازمان ملل، نیکلاس حیسوم را به عنوان فرستاده این سازمان در امور سودان انتخاب کرد.

استفان دوژاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل گفت: «نیکلاس حیسوم (Nicholas Haysom)، وکیل اهل آفریقای جنوبی، از هیچ تلاشی برای حمایت از اتحادیه آفریقا دریغ نخواهد کرد. اتحادیه آفریقا روز دوشنبه تهدید کرد در صورتی که ارتش سودان تا ۱۵ روز آینده قدرت را به یک مقام سیاسی غیر نظامی واگذار نکند، عضویت سودان در این اتحادیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.»

شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا نیز اقدام ارتش سودان در به دست گرفتن قدرت را قاطعانه محکوم کرده است.

آنتونیو گوترش تلفنی با موسی فکی، رییس کمیسیون اتحادیه آفریقا، درباره نقش نیکلاس حیسوم، برای کمک به این اتحادیه صحبت کرد.

استفان دوژاریک اضافه کرد: «طبیعی است که برای بحران سودان باید یک سازماندهی منطقه‌ای داشته باشیم.»

نیکلاس حیسوم پیشتر مأموریت‌هایی در سومالی، افغانستان، سودان و سودان جنوبی انجام داده است.

قرار است شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه بار دیگر وضعیت در سودان را بررسی کند.

در جریان جلسه روز جمعه شورای امنیت که پشت در‌های بسته و به تقاضای آمریکا درباره سودان برگزار شد، ۱۵ عضو این شورا درباره یک اعلامیه مشترک به توافق نرسیدند. به گفته دیپلماتها، روسیه، چین، آفریقای جنوبی، گینه استوایی و اندونزی متن نهایی را تأیید نکردند.

به گفته منصور العطیبی، سفیر کویت، برخی از کشور‌ها معتقدند که بحران سودان موضوعی داخلی است و صلح و امنیت جهانی را تهدید نمی‌کند.

انتهای پیام/