سالاد تبوله با باقلا + دستور تهیه

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تبوله نام یکی از انواع سالادهای کشورهای عربی است که نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌کنند.

سالاد تبوله با باقلا +  دستور تهیه


بیشتربخوانید : روش تهیه کوکوی مرغ با پنیر موزارلا


بلغور گندم پخته شده – ۲۵ گرم
باقلای سبز پخته شده – ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون - ۴ قاشق غذاخوری
پوست رنده شده و آب لیمو- یک عدد
سیر رنده شده – یک تا ۲ حبه
پیازچه خردشده – کمی
گوجه فرنگی خرد شده – یک عدد
جعفری خردشده – کمی
نعناع خردشده - کمی
سماق – کمی

برای تهیه این سالاد، ابتدا باقلا‌هایی که پوست آن را گرفته و پخته اید داخل یک کاسه بریزید. آب اضافه بلغور را بگیرید و به باقلا اضافه کنید.
پیازچه، نعناع، جعفری، سیر رنده شده، روغن زیتون، زعفران، گوجه فرنگی و لیمو را اضافه کنید و در صورت تمایل کمی سماق روی آن بپاشید.
این سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد تبوله