رئیس جهاد کشاورزی کازرون:
تعداد ملخ‌های صحرایی در کازرون نگران کننده نیست + عکس

در پی مشاهده تعدادی ملخ صحرایی در شهرستان کازرون رشیدی رئیس جهاد کشاورزی این شهرستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار کرد: جمعیت ملخ‌های صحرایی مشاهده شده در این شهرستان زیاد نیست و جای نگرانی ندارد.

وی با بیان اینکه این تعداد ملخ صحرایی نیازی به مبارزه ندارد، ادامه داد: مزارع و باغ‌های شهرستان کازرون دائما در حال پایش است.

ملخ‌های صحرایی (دریایی) بومی ایران نیستند و از صحرای عربستان وارد استان‌های جنوبی شده اند.

این گونه ملخ‌ها از همه گیاهان مثمر و غیرمثمر تغذیه و خسارت زیادی به کشاورزان و منابع طبیعی وارد می‌کنند.

مبارزه با این آفت کشاورزی (ملخ های صحرایی) که یکی از خطرناک ترین آفت های شناخته شده در این حوزه است همچنان ادامه دارد.

در صورت مشاهده این گونه ملخ ها، تقاضا می‌شود همه شهروندان به سامانه ۱۳۱ و یا به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.

شهرستان کازرون در استان فارس واقع شده و در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

تعداد ملخ‌های صحرایی در کازرون نگران کننده نیست

انتهای پیام/چ

مشاهده ملخ های صحرایی در شهرستان کازرون