رویکرد قوه قضائیه برای مبارزه با فساد امیدوار کننده است

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اکبر ترکی نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس شورای اسلامی در مورد لزوم مبارزه با فساد‌های اداری و مالی اظهار داشت: فساد‌های اداری و مالی اکثرا به وسیله مسئولان و یا نزدیکان این مسئولان و یا افرادی که با آن‌ها در ارتباط هستند صورت گرفته است.

وی افزود: در دو سال گذشته در خواست‌های بسیاری برای مبارزه و مقابله با فساد‌های اداری و مالی شده است که طرح آن در مجلس ارائه شد، اما بنا به دلایلی برگشت خورد که در کمیسیون بررسی شود و همچنان به مجلس نیامده است.

نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با تغییری که در قوه قضاییه ایجاد شده و رویکردی که در پیش گرفته‌اند، امیدواریم مباحث فساد مالی، اقتصادی و اداری با پیگیری‌های جدی‌تری دنبال شود.

وی یادآور شد: از طرفی هم در دو ماه اخیر طرح‌های تحقیق و تفحص بیشتری در مجلس شورای اسلامی در قسمت‌های مختلف از جمله نهاد‌های شبه دولتی و خصوصی تصویب شده که این امر نشان می‌دهد عزم جدی در این راستا شکل گرفته است.

انتهای پیام/م

 

لزوم مبارزه با فساد‌های اداری و مالی

 

منبع: تسنیم