سرپرست فرمانداری شهرستان بانه:
متهم فراری بر اثر واژگونی خودروی سواری در بانه کشته شد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، محمد امین زاده اظهار داشت: متهم فراری در اسفند ماه ۹۷ در محله بساط آباد بانه اقدام به تیراندازی کرده بود و تحت تعقیب پلیس بوده که عصر امروز در مسیر جاده بانه- سردشت نرسیده به پاسگاه زرواو بر اثر واژگونی خودروی سواری کشته شد.

وی خاطر نشان کرد: این متهم فراری ۲ ماه پیش به همراه چند نفر دیگر در محله بساط آباد بانه اقدام به تیراندازی کرده بود که ۴ نفر را بر اثر تیراندازی و ضربات چاقو مصدوم کرد.

به گفته برخی از منابع محلی این فرد پس از تعقیب و گریز و تیر اندازی پلیس برای متوقف کردنش کنترل خودرو را از دست داده و براثر واژگونی خودرو کشته شد.

در اسفند ماه سال ۹۷ این متهم به همراه ۳ نفر دیگر به دلیل اختلافات خانوادگی به ابراهیم فولادی و چند نفر دیگر در محله بساط آباد بانه حمله کردند که در این نزاع خیابانی ۲ نفر بر اثر ضربات چاقو و ۲ نفر نیز بر اثر تیراندازی تفنگ ساچمه‌ای مصدوم شدند.

انتهای پیام/ع

منبع:کردپرس

متهم فراری بر اثر واژگونی خودروی سواری در بانه کشته شد