تولید بیش از ۴۰۰ تن عسل در ساری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،رضا پورفلاح مدیر جهاد کشاورزی ساری  به سهم  ۶/۴ درصد زنبورداران این  شهرستان در تولید عسل اشاره کرد و گفت:زنبورداران ساروی سالانه ۴۶۶ تن عسل پارسال تولید می کنند.

وی با اشاره به اهمیت و ارزش غذایی عسل و فرآورده‌های آن در سفره خانوار و ظرفیت و پتانسیل خوب این بخش برای اشتغال، افزود: اشتغال پایدار در صنعت زنبورداری از زنجیره تولید تا توزیع عسل و فرآورده‌های جنبی آن بوده که نیازمند برندسازی و ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته در این زمینه برای افزایش تولید و بازاریابی مناسب است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: صنعت زنبورداری علاوه بر تولید محصول عسل، در گرده افشانی و افزایش محصولات باغی نیز نقش موثری دارد.

پورفلاح افزود: عسل هم به عنوان یک ماده خوب خوراکی و هم ماده‌ای دارویی به ویژه برای بیماران دیابتی مورد توجه است.
انتهای پیام/س


اهمیت و ارزش غذایی عسل در سفره خانوار