۸۰ گروه دامپزشکی خراسان رضوی برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان در حال آماده باش هستند.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، گفت: در ماه مبارک رمضان، نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها،
کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآوردههای خام دامی در سطح استان صورت میگیرد.
وی از شهروندان خواست ضمن توجه به توصیههای بهداشتی
دامپزشکی در هنگام تهیه انواع فراوردههای خام دامی تازه و منجمد، فراورده خام دامی مورد نیاز خود را به مقدار نیاز و از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی شبکه توزیع فرآوردههای خام دامی به صورت تازه و منجمد در فروشگاهها و مراکز عرضه سطح شهر در ماه مبارک
رمضان و نیز احتمال سوء استفاده برخی از افراد فرصت طلب، بویژه افراد دورهگرد و دست فروش ضرورت هرچه بیشتر نظارت احساس میشود.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: این امر جهت عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در مراکز غیر مجاز از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع
گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی، شایسته است کلیه شهروندان جهت پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای غذازاد و همچنین بیمارهای مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بویژه موارد تخلف مذکور، مراتب را در مشهد با شمارهتلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵، ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (مرکز پاسخگویی اداره کل دامپزشکی) و در شهرستانها به نزدیکترین شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.
شریعتی از آمادگی سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان نیز با شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و نیز ادمین فضای مجازی به آدرس dampezeshkirazavi @ در پیام رسان «سروش» جهت اعلام موارد تخلف و رسیدگی به آنها خبر داد.
انتهای پیام//ف. ح
ضرورت نظارت بر فراوردههای خام دامی در ماه رمضان
--