سامانه بارشی از اواخر روز پنجشنبه وارد آذربایجان‌شرقی می‌شود/هشدا تگرگ و صاعقه در راه است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،افشین ابراهیمی مسئول روابط عمومی هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت : نقشه‌های پیشیابی هواشناسی افزایش نسبی دما را تا پایان هفته نشان و نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از اواخر روز پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت تا اوایل شنبه ۲۱ اردیبهشت استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی افزود: فعالیت اصلی سامانه روز جمعه خواهد بود و موجب ابرناکی و بارش متناوب باران (گاهی بصورت رگبار و رعد و برق)، وزش تند باد‌های لحظه‌ای، کاهش نسبی دما خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: بارش تگرگ و اصابت صاعقه در نواحی مستعد، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و مه گرفتگی و کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

مسئول روابط عمومی هواشناسی استان تاکید کرد: به هم استانی‌ها توصیه می‌شود برای جلوگیری از خسارات احتمالی، اقدامات لازم را به عمل آورند.

انتهای پیام / ا 

ورود سامانه بارشی  به استان آذربایجان شرقی