رئیس جهاد کشاورزی لرستان:
سیل به کشاورزی لرستان بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان خسارت وارد کرده است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، عبدالرضا بازدار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در جلسه کارگروه استان و سرمایه‌گذاری لرستان اظهار داشت: بیشترین خسارت در سیل اخیر به حوزه کشاورزی استان وارد شد.

بازدار افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه سیل بالغ بر ۱۵۶۷ میلیارد تومان به زیربخش‌های کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.

وی گفت: به منظور برآورد دقیق کارگرو‌های ما در حال انجام بررسی هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه حوزه باغی و دامی استان به طور جدی خسارت دیده است، خاطرنشان کرد: به منظور جبران خسارات سیل ۱۱۹ دستگاه ماشین آلات سنگین بکار گرفته شد و توانستیم ۱۲۰ کیلومتر جاده را بازسازی کنیم.

بازدار افزود: همچنین ۱۲۰ دستگاه موتور پمپ تعمیر و راه‌اندازی شده است و تلاش کماکان ادامه دارد.

وی تاکید کرد: باتوجه به حجم بالای خسارات سیل در لرستان، با مبالغ موجود نمی‌توان آن‌ها را جبران کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار داشت: امیدوار نیستم امسال تولیدات باغی با صرفه اقتصادی در استان داشته باشیم.

بازدار به ظرفیت روستا‌های لرستان اشاره و عنوان کرد: در حوزه تسهیلات روستایی ظرفیت لرستان بالا بوده چنانکه بیش از ۳۳۰۰ روستا در استان وجود دارد و در این راستا ۷۴۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ طرح با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومان به بالا داریم که بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند و در شرایط فعلی باید راهکاری اندیشیده شود که با در نظر گرفتن تورم و گرانی، آن‌ها را تقویت کنیم تا طرح‌ها به سرانجام برسد.

انتهای پیام/ ر

خسارت ۱۵۶۷ میلیارد تومانی سیل به کشاورزی لرستان