اجرای برنامه سلامت رمضان در خوزستان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،دکتر مهدی حسینی‌زاد، رئیس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: در راستای کنترل و کاهش طغیان‌های احتمالی ناشی از شیوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا و به منظور تامین و حفظ سلامتی آحاد جامعه و دسترسی به آب و غذای ایمن و سالم، برنامه سلامت رمضان  همزمان با سراسر کشور از ۱۴ اردیبهشت ماه تا ۱۷ خرداد ماه سال جاری در خوزستان اجرا می‌شود.

وی افزود: ۴۰ اکیپ و ۲۷۳ نفر از کارشناسان و مهندسان سلامت محیط و کار، نظارت و بازرسی از ۳۷ هزار و ۱۸۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل آش و حلیم‌پزی، مراکز تهیه و عرضه شیرینی سنتی، زولبیا و بامیه، محل‌های تهیه و توزیع سحری و افطار و محل‌های برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر، اماکن عمومی، اماکن زیارتی و مساجد و همچنین نظارت ویژه بر کارخانه‌های یخ‌سازی، آب شیرین‌کن‌ها و مراکز عرضه ظروف یکبار مصرف و سایر موارد را به عهده خواهند داشت.

حسینی‌زاده تصریح کرد: این برنامه توسط بازرسان از ساعت ۸ تا ۲۰ و بر اساس موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت ۲۴ شب اجرا خواهد شد. در بازرسی از این اماکن با هرگونه مورد تهدیدآمیز برای سلامت مردم برخورد جدی می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد:  افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد وبا سایر نهاد‌های مربوطه نیز هماهنگی لازم برای بازرسی مشترک انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا شکایت بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام/م

نظارت بر بازار در ماه مبارک رمضان