دستگیری ۲ سارق اماکن خصوصی در جویبار

سرهنگ اکبر درویشی فرمانده انتظامی شهرستان جویبار در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت اماکن خصوصی، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای این ماموریت، ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی  شهرستان جویبار  با انجام اقدامات اطلاعاتی سارقان را شناسایی کردند.

سرهنگ درویشی گفت: پس از هماهنگی‌های قضائی متهمان در عملیاتی ضربتی دستگیر و در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به ۱۰ فقره سرقت اماکن خصوصی در این شهرستان اعتراف کردند.

وی از کشف مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه از مخفیگاه متهمان نیز خبر داد و افزود: این ۲ سارق حرفه‌ای پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند و موضوع در دست بررسی است.

فرمانده انتظامی شهرستان جویبار با اشاره به اینکه رعایت مسائل امنیتی، هشدار‌های انتظامی و استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب از مهمترین عوامل پیشگیری از سرقت به شمار می‌روند، از شهروندان خواست: درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.

انتهای پیام/ م

کشف ۱۰ فقره سرقت در شهرستان جویبار