یک کارگاه تولیدی زولبیا و بامیه به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی در نیشابور پلمپ شد.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، سعید یگانه پور مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به اهمیت سلامت روزه داران عزیز در ماه مبارک رمضان و پیرو بررسی شکایت مردمی در خصوص وجود کارگاه غیرمجاز تولید موادغذایی در یکی از مناطق شهرستان، بازدید و بررسی مشترک با حضور رئیس اداره اماکن
نیروی انتظامی انجام شد.
وی ادامه داد: پس از شناسایی کارگاه و هماهنگی با دادستان، محل مذکور پلمپ گردید و از ادامه کار آن ممانعت به عمل آمد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و ممنوعیت اضافه کردن افزودنیهای غیر مجاز به مواد غذایی، گفت: گزارشات مردمی بهترین زمینه ساز آشکار شدن تخلفات و متعاقبا برخورد با متخلفان بهداشتی است؛ لذا همشهریان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره تلفن سامانه ۱۹۰ "سامانه ارتباطات مردمی" تماس حاصل فرمایند.
انتهای پیام// س.ح
پلمپ کارگاه تولیدی زولبیا در نیشابور