افزایش ۳۵ درصدی تخلیه بار در بندر امام خمینی (ره)

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدعلی علایی، معاون اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: در اردیبهشت ماه سال جاری، یک میلیون و ۶۲۵ هزار تن کالا در بندر امام خمینی (ره) تخلیه شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۳۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی بیان داشت: این مقدار تخلیه کالا در بندر امام خمینی (ره)، رکورد تخلیه در یک ماه را شکست.

علایی این کالا‌ها را شامل؛ شکر، جو، ذرت و دانه‌های روغنی ذکر کرد که برای صادرات به سایر استان‌های کشور در بندر امام خمینی (ره) تخلیه شدند، اظهار کرد: بخش دیگری از این کالا‌ها مربوط به کالا‌های متفرقه و موادمعدنی است که به کارخانه‌های درون کشور تحویل داده خواهد شد.

به گفته معاون اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، با تدابیر انجام شده در بندر امام خمینی (ره) هیچ اسکله خالی وجود ندارد و کشتی‌ها با حداکثر سرعت در حال تخلیه هستند تا ترافیک درون این بندر مدیریت شود.

این مقام مسئول با اشاره به آمادگی و توان بالای عملیاتی این بندر برای پاسخگویی به نیاز‌های کشور در زمینه تخلیه و بارگیری کالا‌های اساسی اذعان داشت: برخورداری از تجهیزات مدرن و استراتژیک بندری برای تخلیه و بارگیری غلات، ۱۲۴ باب انبار سرپوشیده بخش خصوص و دولتی با گنجایش ۱۲۰ هزار تن سلیو برای نگهداری غلات از جمله؛ موارد موفقیت منطقه ویژه و اقتصادی بندر امام خمینی (ره) هستند.

انتهای پیام/گ

رکوردشکنی تخلیه کالا در بنادر خوزستان