انجام بازرسی بهداشت محیطی در طرح سلامت رمضان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،مهندس جعفر ربیحاوی مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز گفت: در طرح سلامت رمضان تاکنون بیش از ۱۴۰ مورد بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، ۲۰۰ مورد بازدید از محل‌های تولید زولبیا و بامیه، قنادی‌ها و مراکز فروش آش و حلیم صورت گرفته است.

وی افزود: در این بازه زمانی تعداد ۸ هزار و ۶۰۰ مورد کلرسنجی و ۳۵۰ مورد نمونه‌برداری میکروبی آب از سامانه‌های آبرسانی تحت پوشش ۳ شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان و بیش از یکهزار و ۳۰۰ مورد عوامل کیفی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی با تجهیزات پرتابل مورد سنجش، پایش و بازرسی قرار گرفته است.

مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: مصرف‎کنندگان در هنگام تهیه موادغذایی به اطلاعات درج‌شده بر روی کالا دقت و موارد مشکوک را به سامانه ۱۹۰ معرفی نمایند.

طرح سلامت رمضان تا پایان ماه مبارک ادامه داشته و در این طرح کارشناسان بهداشت محیط نسبت به پایش و کنترل موادغذایی عرضه‌شده و همچنین مراکزو اماکن تهیه و توزیع موادغذایی در تمام ساعات روز و ایام تعطیل و در محل‌های برگزای مراسم افطار و سحر به ویژه برای شب‌های قدر با دقت و تاکید اقدام می‌کند.

انتهای پیام/ د

بیش از ۳۰۰۰ مورد بازرسی بهداشت محیطی