توزیع ۴۰۰ سبد کالا در میان مدد جویان بهزیستی لامرد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، معصومه کاظم زاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان لامرد بیان کرد: ۴۰۰ سبد کالا با مشارکت مراکز صنعتی فعال در لامرد و دیگر خیران شهرستان اهدا شد که بسته‌های غذایی را واحد مشارکت‌های بهزیستی در میان خانواده‌های نیازمند زیر پوشش توزیع کرد.

وی تصریح کرد: این بسته‌های غذایی شامل برنج، روغن، مرغ، شکر، گندم و دیگر اقلام مورد نیاز خانواده‌ها بوده است.

کاظم زاده مشارکت خیران لامردی را در قالب‌های گوناگون برای حمایت از ۳ هزار و ۳۰۰ معلول و افزون بر ۴۰۰ زن سرپرست خانوار و یا افراد از کار افتاده در طول سال را نمونه‌ای از اهتمام خیران این شهرستان برای ایفای وظایف شرعی و مسئولیت‌های اجتماعی برشمرد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان لامرد ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای توزیع بسته‌های غذایی میان مددجویان بهزیستی این شهرستان ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

انتهای پیام/ت

توزیع سبد کالا در میان مددجویان بهزیستی لامرد