آتش سوزی بیش از ۳۰ هکتار از مراتع نهاوند را خاکستر کرد+ تصاویر

علی ده پهلوان مدیر منابع طبیعی وآبخیزداری نهاوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان اظهار داشت: متأسفانه در این آتش‌سوزی ۱۰ هکتار از مراتع و کشت زار‌های محدوده روستای باروداب و حدود ۲۰هکتار از مراتع روستای قلعه ذرتی توسط یک چوپان و یک رهگذر طعمه حریق شد.

آتش سوزی بیش از ۳۰ هکتار از مراتع نهاوند را خاکستر کرد

وی گفت:این آتش سوزی به سمت روستا‌های رود حسن علیا و دره ابراهیم در حال گسترش بود که با تلاش ۴ساعته اهالی دو روستا و حفاظت از مراتع و جنگل این اداره و تراکتور مردم از گسترش آتش سوزی جلوگیری شد.

آتش سوزی بیش از ۳۰ هکتار از مراتع نهاوند را خاکستر کرد

وی در خصوص علت این حادثه اظهارداشت: علت این حادثه که در دست بررسی است توسط یک نفر رهگذر و چوپان اتفاق افتاد که فردا صورتجلسه آن تحویل مراجع قضایی می‌شود.

ده پهلوان افزود: باتوجه به بارش‌های امسال و قرق بودن مراتع از کوهنوردان چوپانان و مسافران می‌خواهیم از روشن کردن آتش جلوگیری کنند.

آتش سوزی بیش از ۳۰ هکتار از مراتع نهاوند را خاکستر کرد

انتهای پیام/م

آتش سوزی در نهاوند