در مقایسه با سال گذشته؛
افزایش ۲۲ درصدی تولید گوشت سفید و قرمز در خوزستان

حمید بدوی، سرپرست معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به وضعیت مطلوب تولید گوشت در استان گفت: تولیدات دامی اعم از گوشت سفید و قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در خوزستان ۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: در مدت مذکور، در مجموع، ۷ میلیون و یکهزار و ۲۸۰ قطعه جوجه ریزی انجام و به تولید گوشت سفید منجر شده است.

بدوی درخصوص میزان تولید گوشت قرمز از ابتدای سال جاری در استان اظهار داشت: تولید این محصول در مدت مذکور ۳ هزار و ۸۱۸ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/گ

افزایش تولیدات دامی