جشنواره‌ای با طعم سیر در روستای اتو سوادکوه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،این جشنواره با هدف توسعه اقتصاد روستاییان منطقه کسلیان  سوادکوه ، شناسایی و معرفی ظرفیت تولید سیر منطقه اتو در سطح کشور و فرا استانی و حتی بین المللی برگزار شد.
 
فراورده‌های از سیر شامل سیرداغ و ترشیی‌های مختلف موسیر در این جشنواره عرضه شد.
 
مرغوبیت سیر اتو در منطقه کسلیان به دلیل آب و هوا و خاک نسبت به دیگرمناطق موجب شد تا خریداران از این محصولات استقبال خوبی داشته باشند.
 
دیانوش سن شناس بخشدار زیراب و مسئول برگزاری جشنواره سیر اتو نیز گفت در یک نگاه اقتصادی تلاش داشتیم تا با ارتقاع سطح تولید و ایجاد ارزش افزوده برای سیر سطح معیشت روستا را ارتقاع بدهیم و از نگاه فرهنگی هم تلاش کنیم تا بتوانیم فرهنگ بومی منطقه را صیانت کنیم .
 
وی افزود: در این راستا جشنواره‌ای برگزار شد که برنامه‌هایی را ترتیب دادیم از جمله رونمایی از تمبر ورونمایی از المان سیر در ورودی روستای اتو و برگزاری ۴۰ غرفه نمایشگاهی در تلاش هشتیم که در آن صنایع دستی و در واقع صنایع فرهنگی بخش زیراب را در معرض دید همگان قرار بدهیم تا بتوانیم گامی را در راستای توسعه منطقه بر داریم.

انتهای پیام/آ
 


نخستین جشنواره سیر اتو برگزار شد