دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
ایران جزء بیست کشور جهان از لحاظ تولید علم/ علاقه به تحصیل؛ وجه مشترک ایرانی‌ها

ایران جز بیست کشور جهان از لحاظ تولید علم/ وجه مشترک مردم ایران علاقه به تحصیلات استحجت الاسلام و المسلمین سید سعیدرضا عاملی دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره نقشه جامع روابط بین الملل علمی کشور اظهار کرد: برای پیشبرد نقشه جامع روابط علمی و بین المللی  کشور ستاد مخصوصی تشکیل شده و پیگیری موضوع به  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار شده است. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: قرار است تا ستاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه دوم رسیدگی به این سند گزارش جامعی از کارهای صورت گرفته درباره پیشبرد برنامه‌های علمی و بین المللی را ارائه کند.

وی با اشاره به توسعه حوزه علم و فناوری ایران بیان کرد: اکنون رشد علمی ایران در جوامع بین المللی قابل مشاهده است توانسته‌ایم در رتبه بندی‌های معتبر علمی و بین المللی مقام‌های بالای علمی را کسب کنیم.

عاملی افزود: ایران در رتبه هجدهم جهان از لحاظ تولید علم ایستاده و در میان کشورهای منطقه هم رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

رشد و پیشرفت علمی در گرو نگاه‌های مثبت توسعه‌ای  

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نگاه توسعه‌ای در  حوزه علم و فناوری تصریح کرد: مقام معظم رهبری از قوی ترین حامیان توسعه علم و فناوری در کشور هستند و اگر امروز  موفق به کسب مقام‌های خوبی در جهان شده‌ایم باید دلیل آن را وجود همین  نگاه‌های مثبت بدانیم.

وی درباره نیروی انسانی تحصیل کرده ایرانی گفت: ظرفیت نیروی انسانی ایرانی و جوانان تحصیل کرده ما بسیار خوب است.

ایران جز بیست کشور جهان از لحاظ تولید علم/ وجه مشترک مردم ایران علاقه به تحصیلات است

عاملی ادامه داد:  هنگامی که از ظرفیت بالای نیروی انسانی توانمند ایرانی در مجامع بین المللی صحبت می‌کنیم طرف مقابل فکر می‌کند که دچار خودخواهی شده‌ایم اما  می‌دانیم که ظرفیت جوانان تحصیل کرده ایرانی بسیار خوب است و  این  ظرفیت و توانایی ریشه عمیقی دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به چگونگی تحصیل جوانان در کشور بیان کرد: وجه مشترک تمام مردم جامعه ایران چه از لحاظ فقیر بودن و چه از لحاظ غنی بودن آن است که همه آنها می‌خواهند فرزندانشان دانشمندان بزرگی شوند.

وی یادآوری کرد: اگر به حوزه علم، فناوری و دانش به عنوان یک هنجار اجتماعی نگاه کنیم می‌توانیم شاهد نتایج درخشانی در کشور باشیم.

انتهای پیام/