کنکور ۹۸/ بهترین ویتامین‌ها برای افزایش تمرکز هنگام مطالعه دروس

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

کنکور ۹۸/ برای زیر ۲ هزار تجربی، باید چند به سوال جواب دهیم؟

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند


برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

کنکور 98/ مبارزه با عدم تمرکز در روزهای مطالعه

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کنکوری‌ها باید توجه کنند که مصرف خودسر برخی‌ ویتامین‌ها مثل A و D که محلول در چربی هستند، ممکن است خطرناک باشد، اما ویتامین B یا ویتامین C، محلول در آب هستند و اضافه‌ آنها دفع می‌شود و رسوب نمی‌کند به همین دلیل خطری برای بدن ایجاد نمی‌کند، اما به‌صورت کلی بهتر است تمام ویتامین‌ها، چربی‌ها، پروتیین‌ها و غیره با تجویز پزشک استفاده شود.

فواید ویتامین B۶ برای بدن

این متخصص تغذیه بیان کرد: ویتامین B۶ در بدن برای تولید نروتز انسمیتر‌هایی مانند دوپامین و سرتونین مورد استفاده قرار می‌گیرد که هر ۲ مواد شیمیایی برای ارتباط بین نورون‌ها هستند؛ بدون وجود ویتامن B۶ کارآیی ارتباط بین نواحی مختلف مغزی کمتر  و منجر به افت توان ادراکی فرد، بازیابی ضعیف حافظه و ناتوانی در تمرکز می‌شود.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸| ۸ نکته کلیدی و مهم برای موفقیت در کنکور


رحمانی با بیان منابع ویتامین B۶، گفت: منابع غذایی حاوی ویتامین B ۶ شامل گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی سفید و سبزیجات نشاسته‌ای است؛ موز، لوبیای سفید، گردو، غلات و سویا غنی شده از منابع دیگر B ۶ هستند.

انتهای پیام/