۲۸ میلیون تردد بهاری در محور‌های مواصلاتی اردبیل به ثبت رسید

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی رحمتی در بازدید از محور اردبیل- آستارا گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶.۴ درصد افزایش یافته است.

عضو شورای ترافیک استان افزود: بیشترین میزان تردد با یک میلیون و ۴۹۵ هزار مورد در محور اردبیل- آستارا و کمترین میزان با ۹۷ هزار مورد در محور سه راهی فیروز آباد- خلخال به ثبت رسیده است.

رحمتی با اشاره به اینکه از کل تردد‌های به ثبت رسیده، ۹ درصد مربوط به خودرو‌های سنگین است، گفت: به منظور ایمن سازی محور‌ها نیرو‌های راهداری به صورت مستمر در جاده‌ها حضور دارند.

دبیر کمیسیون مدیریت امینی حمل و نقل استان به آماده سازی اکیپ‌های راهداری تابستانی اشاره کرد و افزود: با توجه به آغاز سفر‌های تابستانی اکیپ‌ها در حالت آماده باش هستند و تمامی راهدارخانه‌ها نیز تجهیز شده است.

وی از تداوم عملیات راهداری خبر داد و گفت: به ویژه تعمیر تابلو‌های ایمنی، خط کشی محورها، لکه گیری و روکش آسفالت، آشکار سازی سرعت گیر‌ها و تعمیر روشنایی جاده‌ها توسط اکیپ‌ها به صورت مستمر انجام می‌شود.

عضو شورای اداری استان افزود: علاوه بر این بازید‌هایی از روند فعالیت شرکت‌های حمل و نقل مسافر، پایانه‌ها و مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی در دستور کار است تا بتوانیم تابستان ایمنی را برای رانندگان و مسافران رقم بزنیم.

انتهای پیام/ع

افزایش میزان تردد در محور اردبیل- آستارا