طرز تهیه کیک برانیز موز یک خوردنی خوشمزه

کیک برانیز موزبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید.

مواد لازم برای ۸ – ۱۰ نفر
موز پوره کرده ٢ عدد

شکر ١٥٠ گرم

کره آبکرده ١١٥ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ٩٥ گرم

پودر کاکائو ٤٠ گرم

نمک ١ پینچ

کره بادام زمینی ١٢٠ گرم

روش تهیه برانیز موز

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به ضلع ۲۳ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).

سپس وانیل، آرد، پودر کاکائو و نمک را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از کره بادام‌زمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.

اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

کیک برانیز موز + طرز تهیه