دستگیری شکارچی غیر مجاز در آمل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،کشاورزیان رییس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت: مامورین یگان حفاظت محیط زیست آمل با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت آمل و با اخذ حکم بازرسی ورود به منزل یک شکارچی حرفه‌ای وسابقه دار شکار غیر مجاز، موفق به کشف و ضبط یک قبضه سلاح شکاری تک لول مجاز، ۱۰قطعه پرنده کبوتر وحشی، ۱ طاقه قرقاول (که جزو حیوانات حمایت شده می‌باشد) شدند.

وی با اشاره به مجازات کیفری و حقوقی این جرم افزود: طبق ماده ۱۲ قانون شکار و صید از سی تا پنجاه میلیون ریال و طبق ماده ۱۱ قانون شکار و صید از ۲۲ میلیون و پانصد هزار ریال تا چهل و پنج میلیون ریال مجازات نقدی و یا حبس نیز تعریف شده است.

وی از حیث ضرر و زیان وارده به محیط زیست طبق مصوبه شماره ۳۸۰ شورایعالی محیط زیست گفت: درصورت رای قضایی برای متخلف مذکور بابت شکار غیر مجاز وی باید مبلغ پنج میلیون ریال توسط متخلف این پرونده به حساب دولت واریز گردد.
انتهای پیام/س
 

دستگیری شکارچی غیر مجاز با یک قبضه سلاح شکاری درآمل