ثبت ۷۷ اثر کرمان در فهرست میراث ناملموس کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، غلامرضا فرخی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: در نشست اخیر کمیته ثبت آثار میراث ناملموس کشور که در استان اردبیل برگزار شد، ۶ پرونده از استان کرمان پس از بررسی و تأیید نهایی به ثبت ملی رسید.

وی بیان کرد: این آثار شامل مراسم حنابندان شهرستان جیرفت، مهارت ساخت و نواختن سوتک گلی شهداد، فن تهیه کشک خلال کوهبنان، مراسم برپایی خیمه ابوالفضل طغرالجرد، فن تهیه عروسک لپتو شهداد و هنر قطاعی کرمان می‌شود.

فرخی با اشاره به اینکه پرونده‌های مذکور در چند ماه اخیر تکمیل و به تهران ارسال شدند که خوشبختانه این پرونده‌ها موفق به ثبت در فهرست آثار ناملموس کشور گردیدند، اظهار کرد: با ثبت این ۶ اثر تعداد آثار ثبتی استان کرمان در حوزه میراث فرهنگی ناملموس کشور، به ۷۷ اثر می‌رسد.

وی در پایان  گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مد نظر این اداره کل ثبت آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی در فهرست آثار ملی و سپس در فهرست میراث جهانی (یونسکو) است که به خوبی در حال انجام است.

انتهای پیام/ی

ثبت شش اثر کرمان در فهرست آثار ملی