طرح تابستانه کتاب ۹۸ در همدان

طرح تابستانه کتاب ۹۸ در همدانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مجید فروتن، معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: : کتابفروشی‌های فعال استان می‌توانند با مراجعه به سایتtarh.ketab.ir نسبت به ثبت‌نام در طرح تابستانه کتاب ۹۸ اقدام کنند.

وی افزود: یازدهمین دوره طرح توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها با عنوان تابستانه کتاب ۹۸ و با شعار «کتاب، همنشین دلنشین» از سه‌شنبه ۲۵ تیرماه آغاز و تا ۳ مردادماه به مدت ۱۰ روز در کتابفروشی‌های عضو طرح در استان‌ها ادامه خواهد داشت.

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به اینکه کتب در کتابفروشی‌های مجری طرح با ۲۰ تا ۳۰ درصد به فروش خواهد رسید ادامه داد: این طرح با هدف ترویج مطالعه بین همه مردم به ویژه کودکان و نوجوانان و رونق کتابفروشی‌ها و توزیع عادلانه حمایت‌های یارانه‌ای به سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اکثر کتابفروشی‌های شاخص استان همچون سنوات قبل مجری این طرح خواهند بود بیان کرد: کتابفروشی‌های عضو طرح تابستانه کتاب ۹۸ برای تأیید شرکت در طرح تابستانه نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند و کافی است با مراجعه به پنل کاربری خود شرایط شرکت در طرح را تایید و اطلاعات خود را کنترل و ویرایش کنند.

انتهای پیام/ ش

طرح توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها