آزادی ۲۳ زندانی در سیرجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، رمضان امیری مدیر کل اداره زندان‌های استان کرمان امروز با حضور در کمیته صلح و سازش برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد سیرجان گفت: با توجه به برگزاری جشن‌های گلریزان در ماه مبارک رمضان و کمک‌های خیرین و متولیان صنعتی و معدنی استان می‌بایست که ۲۹۱ نفر زندانی غیرعمد در زندان‌های استان آزاد شوند و ما امروز مجموعه خیرین و صنعت و معدن سیرجان را در ندامتگاه این شهر جمع کردیم تا بر اساس دستور رئیس حوزه قضایی استان شکات و زندانیان در حضور یکدیگر بتوانند رضایت یکدیگر را با حمایت و کمک خیرین جلب کنند.

 رمضان امیری افزود: در دهه کرامت این لطف شامل حال مددجویان شد و ۲۳ زندانی جرائم غیرعمد در این شهرستان با مبلغ ۳۵ میلیارد ریال بدهی زمینه آزادی آنان فراهم شد.

وی گفت: در صدد هستیم تا پایان تیرماه ۲۹۱ زندانی غیر عمد در سطح استان کرمان را که بدهکار مالی هستند به آغوش خانواده هاشان برگردانیم و حلقه‌های صلح و سازش این روند را سرعت بخشیده است و می‌خواهیم با آزادی آنان که تحقق می‌یابد هیچ زندانی جرائم غیر عمد در زندان‌های استان نباشد.

درجلسه کمیته صلح و سازش زندانیان سیرجان ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را ۳۱ شاکی از زندانیان جرائم غیر عمد را بخشیدند و می‌توان گفت که کمک کردند تا زمینه آزادی ۲۳ زندانی از زندان سیرجان فراهم شد و به گفته مدیر کل زندان‌های استان شاکیان بهترین خیرین در کمک به آزادی زندانیان غیر عمد هستند.

انتهای پیام/ی

کمک شاکیان برای بخشش زندانیان جرائم غیر عمد