برخورد با صنوف متخلف در ساردوئیه

برخورد با صنوف متخلف در ساردوئیهبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد محمودی رئیس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت گفت: هفت واحد صنفی متخلف بعلت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در ساردوئیه جیرفت پلمب شد. 

وی افزود: این واحد‌های صنفی شامل نانوایی، پلمب ۷ واجد صنفی در ساردوئیه جیرفت رستوران، کبابی و اغذیه فروشی هستند که در بازدید تیم بهداشت و محیط از منطقه توریستی و گردشگری دلفارد و ساردوئیه تعطیل شدند.

محمودی تصریح کرد: در بازدید‌های بازرسان اداره صمت و تعزیرات همچنین برای ۴۰ واحد صنفی نیز پرونده تشکیل و به تعزیرات معرفی شد ند و به ۲۵ واحد صنفی نیز اخطار تعطیل داده شد.

محمودی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با شماره تلفن گویای (۱۹۰) رسیدگی به شکایت‌های بهداشتی و یا شماره تلفن ۴۳۲۱۸۵۱۲ بهداشت محیط شهرستان جیرفت تماس بگیرند و مراتب تخلف را اعلام کنند.

انتهای پیام/س

هفت واحد صنفی متخلف در ساردوئیه پلمب شد