راه اندازی دفتر ارتباط دانشگاه با واحدهای صنعتی

به گزارش      گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از تمایل واحدهای صنعتی استان برای ارتباط با دانشگاه ها خبرداد و گفت : از انجایی که سرمایه گذاران برای رشد و توسعه فعالیت های خود نیاز به علم روز دارند، این تمایل از سوی واحدهای صنعتی برای ارتباط با دانشگاه های استان وجود دارد.

وی گفت : متاسفانه تاکنون از سوی روسای دانشگاه های استان دعوتی برای برگزاری نشست با واحدهای صنعتی نداشته ایم و دانشگاه صنعتی اولین دانشگاهی است که در این رابطه گام برداشته است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان تصریح کرد: راه اندازی برخی از رشته های مورد نیاز واحدهای صنعتی و نیز بازدید دانشجویان و اعضای هیات های علمی از این واحدها می تواند اقدامات موثری برای افزایش تعاملات باشد.

وی اضافه کرد: اگر بازدید دانشجویان و اعضای هیات علمی از واحدهای صنعتی استان بصورت مستمر انجام گیرد، بسیاری از نقاط ضعف و مشکلاتی که این واحدها دارند شناسایی و برای رفع آنها گام هایی برداشته خواهد شد.

شکری تاکید کرد: به منظور سریعتر اجرایی شدن تعاملات بین واحدهای صنعتی و دانشگاه، خواستار این هستیم که دفتر ارتباط دانشگاه و صنایع استان در هر دو بخش راه اندازی شود.

وی تصریح کرد: امیدورایم این نشست، در سال رونق تولید مقدمه ای برای افزایش کیفیت و ارتقاء تولیدات صنایع استان باشد.

در ادامه این نشست، مسئولان صنایع مختلف استان و واحدهای ذیربط به ارائه پیشنهاد در زمینه توسعه ارتباط بین دانشگاه و صنایع پرداختند .

 

 

انتهای پیام/د

سرمایه گذاران برای رشد و توسعه فعالیت های خود نیاز به علم روز دارند