جانشین رئیس پلیس راه استان زنجان:
ترافیک نیمه سنگین در اتوبان زنجان - قزوین و زنجان - تبریز/ یک کشته و ۱۱ مصدوم در تصادفات جاده‌ای استان زنجان
ترافیک نیمه سنگین در اتوبان زنجان - قزوین و زنجان - تبریز/ یک کشته و ۱۱ مصدوم در تصادفات جاده‌ای استان زنجانسرهنگ عظیمی جانشین رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان، در گفتگو با گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، گفت:هم اکنون ترافیک در اتوبان زنجان - تبریز، زنجان - قزوین پر حجم گزارش شده است.

وی افزود: تردد در محور زنجان - بیجار  و زنجان - بیجار نیز پرحجم است.

جانشین رییس پلیس راه زنجان ادامه داد:در ۲۴ ساعت گذشته ۷ فقره تصادف در جاده‌های استان به وقوع پیوسته که منجر به مرگ یک نفر و مصدومیت ۱۱ تن دیگر شده است.

سرهنگ عظیمی با اشاره به نقش سرعت غیرمجاز در این دو حادثه به رانندگان توصیه کرد: همواره قوانین راهنمایی و رانندگی را سرلوحه رانندگی خود قرار دهند و از هرگونه تخلف حادثه ساز پرهیز کنند.

انتهای پیام/ن
 

تصادف در جاده‌های زنجان