افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، دشتی رییس دانشکده کشاورزی تبریز گفت: این واحد ظرفیت دریافت یک هزار تن شیر افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزدر ساعت را دارد و محصولاتی نظیر شیر، ماست، دوغ، پنیر، کره و خامه تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه مبنای تولید در این واحد، تولید محصول سالم و با کیفیت است گفت: این واحد مجهز به آخرین تجهیزات روز دنیاست و با هزینه‌ای بالغ بر ۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

وی گفت: محصولات این واحد در وهله اول نیاز ۲۴ هزار دانشجو، استادان و کارکنان دانشگاه تبریز را رفع خواهد کرد.

 

انتهای پیام/ش

واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز افتتاح شد