رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:
تبلیغات اسلامی حلقه وصل آنان است که دلشان برای اسلام ناب می‌تپد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت‌الاسلام محمد قمی  رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در همایش فصلی مدیران و مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی کشور در مشهد گفت: سازمان تبلیغات اسلامی باید حلقه واسط همه کسانی باشد که دل آن‌ها برای حق، حقیقت و اسلام ناب می‌تپد و در عرصه تبلیغ و ترویج اسلام ناب، سازمان تبلیغات، خادمِ خادمان فرهنگ و معارف اسلام ناب و اهل بیت (ع) است و از هر کسی در این مسیر گام بردارد حمایت می‌کند.
 
او با بیان اینکه روحانیان و مساجد باید ترویج و تبلیغ خوبی‌ها در جامعه را آسان کنند، ادامه داد: به فرموده امام خمینی (ره) همه باید برای تبلیغ اسلام تلاش کنند و یکی از شعار‌های سازمان تبلیغات اسلامی، همه با هم برای نشر خوبی ها است یعنی همه باید مبلغ خوبی‌ها شوند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: رصد، مقابله هوشمندانه با تهاجمات فکری، فرهنگی و رسانه‌ای دشمن که فکر، شخصیت، هویت و سبک زندگی مردم جامعه را مورد هدف قرار داده است از دیگر رسالت‌های سازمان تبلیغات اسلامی است.

حجت‌الاسلام قمی افزود: این سازمان مامور به تبیین و عرضه اندیشه تابناک اسلام ناب محمدی (ص) است.

انتهای پیام//ف.س
 

سازمان تبلیغات اسلامی مامور به تبیین اسلام ناب محمدی (ص) است