استفاده از روبنده در هلند ممنوع شد

استفاده از روبنده در هلند ممنوع شدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، با اجرایی شدن قانونی علیه پوشیدن برقع و روبنده برای زنان مسلمان در هلند، از روز پنجشنبه استفاده از برقع در اماکن عمومی و وسائل حمل و نقل عمومی این کشور ممنوع شد.

از میان جمعیت ۱۷ میلیون نفری هلند، تخمین زده می‌شود که بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ زن از برقع و روبنده استفاده می‌کنند.

این قانون در ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ و پس از بیش از ده‌ها مناظره سیاسی در این باره تصویب شد.

وزارت کشور هلند در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: ”از هم اکنون، پوشیدن پوشاکی که صورت را بپوشاند در محل‌های تحصیل، نهاد‌ها و اماکن عمومی و همچنین بیمارستان‌ها و وسائل حمل و نقل عمومی ممنوع است“.

این بیانیه همچنین می‌افزاید: شناخته شدن و دیده شدن افراد در اماکن عمومی حائز اهمیت است و علاوه بر برقع، کلاه‌های ایمنی و سایر پوشش‌های صورت نیز ممنوع است.

بر اساس این قانون، افرادی که از این قانون تخطی کنند، به پرداخت مبلغ ۱۵۰ یورو جریمه خواهند شد.

انتهای پیام/