تعلیق صادرات اسلحه شرکت ایتالیایی به عربستان و امارات

تعلیق صادرات اسلحه شرکت ایتالیایی به عربستان و اماراتبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه القدس العربی، شرکت اسلحه‌سازی «آر.دبلیو.ام» (RWM) ایتالیا صادرات سلاح به عربستان سعودی و امارات را به علت استفاده از آن‌ها در جنگ یمن به مدت هجده ماه متوقف کرد.

این شرکت تولیدکننده کلاهک‌های موشکی متوسط و بزرگ و مهمات جنگی اعلام کرد صادرات سلاح‌های این شرکت به عربستان و امارات به علت استفاده از این سلاح‌ها در جنگ یمن متوقف می‌شود.

شرکت مذکور ضمن تاکید بر احترام به اراده پارلمان و دولت ایتالیا اعلام کرد صادرات این شرکت به عربستان و امارت از پایان ژوئیه (مرداد) به مدت ۱۸ ماه متوقف شده است.

پارلمان ایتالیا در ۲۶ ژوئن (تیر) لایحه ممانعت صادرات اسلحه به عربستان سعودی و امارات را از بیم استفاده از این سلاح‌ها در یمن تصویب کرد.

انتهای پیام/