فرمانده کل سپاه:
شاهد افول تمدن ویرانگر دشمن در مغرب عالم هستیم/ جنگ با ایران، رژیم صهیونیستی را در معرض تهدید تمام عیار قرار خواهد داد

شاهد افول تمدن ویرانگر دشمن در مغرب عالم هستیمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه گفت: امروز در یک جنگ تمام عیار با قدرت‌های بزرگ در عالم درگیر هستیم اعتلافی از شیاطین عالم در قالب‌های کوچک و بزرگ به هم پیوسته اند و ما را تحت حداکثر فشار‌های سیاسی، اقتصادی، تهاجمات فرهنگی، حصر اقتصادی و حتی فشار‌های امنیتی، تهدید و ارعاب نظامی قرار دادند.

سلامی عنوان کرد: دشمن هنوز قدرتمند است، هنوز بزرگترین قدرت نظامی جهان را در اختیار دارد و هنوز بزرگتین قدرت اقتصادی عالم است و سیطره رسانه ای، فضای مجازی و فرهنگی او هنوز برتر است.

او افزود: همه قدرت‌های موثر جبهه استکبار بر قلب سیاسی عالم اسلامی یعنی ایران متمرکز شدند و ما امروز شاهد تمرکز قوای حداکثری دشمن بر پیکره‌ی نظام و انقلاب هستیم و این یک واقعیت است.

سردار سلامی گفت: مطمئنیم‌ آمریکایی‌ها ‌علاقه‌ای به جنگ با ایران ندارد چرا که ‌جنگ جدید، رژیم صهیونسیتی را در معرض تهدید تمام عیار ‌قرار می‌دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت: در کنار این واقعیت به ظاهر سخت و تلخ، اما یک حقیقت شیرین و دلنشین شکل گرفته است و یک بشارت دل انگیز و آن اینکه خورشید دشمن به مغرب خود نزدیک شده است، رو به زوال است و شاهد افول این تمدن ویرانگر در مغرب عالم هستیم.

سرلشکر سلامی ادامه داد: در نقطه مقابل آن شاهد درخشش و تلالو خوشید پرفروغ اسلام بر نقطه مرکزی سپهر سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عالم هستیم.

این مسئول بیان داشت: دشمن هنوز بر بسیاری از کشور‌ها و نهاد‌های سیاسی سیطره سیاسی دارد و این برای لحظه‌ای است که به صحنه نگاه می‌کنید، اما اگر به روند نگاه کنید او در حال پیر شدن است و همه این برتری‌ها در حال فرسوده شدن هستند یک افسردگی سیاسی، خستگی، فرسایش، افول و زوال را در همه ارکان قدرت دشمن می‌بینید.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: کمی به عقب برمی گردیم و تاریخ نزدیک را مرور می‌کنیم؛ اتفاقی بزرگی در جهان رخ داد اتفاقی که به احیا عظمت مسلمانان منجر شده است و اسلام به نقطه مرکزی سیاسیت عالم بازگشته و در حال تغییر شاکله جهانی قدرت است.

این مسئول گفت: اسلام امروز با انقلاب اسلامی ظهور کرده است، بعثتی مجدد درست همانند زمانی که آیات روح بخش قرآن کریم در عالم منتشر شد، اتفاق افتاده است و کسی فکر نمی‌کرد این مسلمانان به سرعت بتوانند بخش‌های وسیعی از دنیا را تحت تاثیر قرار دهند.

سرلشکر سلامی بیان داشت: وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، این کشور نقطه تمرکز همه قدرت‌های شیطانی بود و همه دست به دست هم داده بودند تا تاریخ را در این کشور به عقب برگردانند.

او ابراز داشت: هیچ کس باور نمی‌کرد که ایران در آن زمان قادر باشد از چنین جنگی پیروز بیرون بیاید و این اتفاق به رغم تصورات جهانی رقم خورد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت: همه اتفاقاتی که در این ۴۰ سال رخ داد فراتر از تصور ذهنی ما در خارج شکل گرفت که نشان از نصرت الهی بود.

سلامی با بیان اینکه رهبری، اسلام و مردم سه عنصر قدرت بخش هستند و تجمع در قدرت ایجاد می‌کنند عنوان کرد: این میدان سیاسی انقلاب است که دشمن را در این مرحله متوقف می‌کند و یک بازدارندگی معتبر محسوب می‌شود.

ما دارای یک ارکانی از قدرت حتی در درون هستیم و آنچه در بیرون شکل گرفته عربستان و امارات را عاجز کرده و کرک و پر آن‌ها را ریخته و صهیونیست‌ها را به سکوت و ترس و دروغگویی واداشته‌ و این سیمای ابرقدرت نیست که یک قدرت را با دروغ متوازن کند.

 

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: دشمنان از هر زوایه‌ای که می‌آیند می‌شکنند آنچنان که در چند ماه اخیر مشاهده کردید تسلط تدبیر، روح و روان و جنگ‌افزار بود و این قدرت واقعی است و قدرت واقعی یعنی قدرتی که بتواند اراده ملت از کوچک و بزرگ را با خود حمل کند در غیر این صورت قدرت نیست.

 

انتهای  پیام/ز

صحبت های سردار سلامی در کرمانشاه