معاون رئیس جمهور خبر داد؛
برگزاری آزمون استخدامی ۳۰ هزار نفری در مهرماه

برگزاری آزمون استخدامی در مهربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، جمشید انصاری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: مهرماه آزمون استخدامی ۳۰ هزار تا ۳۲ هزار نفری برای ادارات و سازمان‌ها برگزار می‌شود.

او افزود: ثبت نام شرکت کنندگان و آگهی آزمون شهریور انجام می‎شود و آزمون استخدامی در ماه نخست پاییز امسال برگزار می‌شود.

انصاری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی کار‌های خود را انجام داده و اعلام کنند که در چه شهری چه رشته شغلی را احتیاج دارند که در آگهی استخدامی منتشر شود.

معاون رئیس جمهوری و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در مورد طرح چابک سازی دولت نیز گفت: به تدریج با جایگزینی اتوماسیون اداری و سیستم‌های دولت الکترونیک، در جهت کم کردن تشکیلات دولت اقدام می‌شود.

انتهای پیام/د.ا

تاریخ آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی