شروع کار مرمت مجموعه تاریخی پله بچیلون در دزفول

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مسعود شامدیل مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری دزفول گفت: بدنه پله ها مجموعه تاریخی پله بچیلون  اسیبد دیده بود و نیاز به مرمت داشت که کار بازسازی آن با اعتباری افزون بر ۶۰۰ میلیون ریال توسط این سازمان آغاز شده است.

او افزود: فاضلاب روباز این مجموعه تاریخی لوله گذاری می شود و این اثر، ثبت ملی است پرونده مرمت آن از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان صادر می شود.

شامدیل بیان داشت: این مجموعه یکی از شاخص های قدیمی این شهر است که ارتفاعات شهر را به رودخانه دز وصل می کند که حذف پایه های برق و انتقال کابل ها به جداره ها را از اقدامات مرمتی آن است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری دزفول ادامه داد: این مجموعه تاریخی مشابه خارجی دارد و باید مانند این نمونه ها مورد مرمت و رسیدگی بیشتر قرار گیرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: با احیای آن مسیر دسترسی به این سایت با ارزش و تاریخی و همچنین ورود به یکی از مهمترین مسیرهای گردشگری بافت کهن دزفول شامل گذرهای مهراس، سیوند، هفت پر، صوبیون و سراب، تسهیل می یابد.

انتهای پیام/م

ترمیم بناهای تاریخی